Farmàcies i caça bombarders

Avui és le dia en que per primer cop en la història de la democràcia assistim a una vaga de farmàcies. És evident que la crisi cada cop ens tenalla més i afecta cada cop més sectors i més persones. Però el d’avui és un simptoma molt significatiu. Els farmacèutics es queixen que no se’ls té en compte i no se’ls paguen els diners que ells han avançat per pagar els medicaments que els ciutadans necessitem. És cert que avui mateix han rebut el pagament del que se’ls debia del més de juliol, però ni tant sols s’ha parlat d’un pla de terminis per al deute dels mesos següents: agost, setembre, octubre…
Una societat que davant la crisi retalla en els medicaments dels ciutadans, les ajudes als dependents, els serveis sanitaris, els pressupostos per a les escoles… mentre en manté d’altres sense retocar no és una societat èticament respectable.
Jo no tinc ni idea de quin és el pressupost de l’exercit espanyol, ( diuen que prop de 7.000 milions d’euros l’any) però se m’acut que és podrien estar uns mesos sense cobrar. Per dir-ho en el llenguatge més actual: fer un ERO temporal d’uns mesos durant els quals tots els militars s’estessin a casa sense treballar i sense cobrar. No veig perquè aquest sector no ha de patir les conseqúències de la crisi com els altres. Al cap i a la fi seguirien fent com sempre però sense cobrar i podran demostrar així el seu esperit de sacrifici per la pàtria que tantes vegades han defensat. Això sí, s’haurien d’estar sense fer maniobres aeries sobre catalunya amb aquest caça bombarders que tanta ilusió els fan. Abans les farmàcies que els caça bombarders, no?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s